Lekos header image lekarna

Z nasveti pomagamo ljudem. Včasih je dovolj že nasmeh in spodbuda. Z vami od leta 1994.

Zdravje je vrednota, za njegovo ohranjanje in odpravljanje zdravstvenih težav z zdravili je odločilnega pomena tudi posvet s farmacevtom. V naši lekarni se trudimo, da vam prisluhnemo ter skupaj z vami izberemo za vas ustrezno in za uporabo primerno zdravilo. 

Naše poglavitno vodilo je, da z izbiro ustreznega zdravila oziroma ostalih izdelkov iz širokega prodajnega programa kupcu zagotavljamo nakup varnega, kakovostnega in učinkovitega izdelka s t.i. dodano vrednostjo – strokovnim nasvetom.

Prodajni program

V naši lekarni vam ponujamo širok izbor izdelkov.

 

Zdravila brez recepta, zdravila na recept, prehranska dopolnila, kozmetični proizvodi, sanitetni material, homeopatska zdravila, vinska apoteka, medicinski pripomočki, inkontinenčni program, športni program Muller, prehrana športnikov in rekreativcev Enervit, brezglutenska živila, program za bazenske vode Aquasan, veterinarski izdelki, merilniki, otroški kotiček ...

Kontakt in odpiralni čas

T 07/81 63 180

F 07/81 63 184

E info@lekos.si

 

Ponedeljek – petek: 8.00 – 19.00
Sobota: 8.00 – 13.00

 

Dežurna služba:
Ponedeljek in torek: 19.00 – 21.00

 

Izven delovnega časa smo dosegljivi
na telefon 07/81 63 180.

Farmacevt svetuje

Za vas pripravljamo nasvete za lajšanje vaših težav. Seznam bo iz tedna v teden obširnejši, zato obiskujte našo stran. 

Preberi nasvete farmacevta

Zdravje iz narave

Uživajmo tisto hrano, ki nas krepi in nam pomaga k dobremu razpoloženju. Naj sadje in zelenjava ohranita najdragocenejše, kar vsebujeta, svoje biološko aktivne snovi.

Več o zdravju iz narave

Pomembno

Vse podatke na naših spletnih straneh uporabite le kot vir splošnih informacij in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali farmacevtom. V zvezi s svojim zdravstvenim stanjem oziroma boleznijo se obvezno obrnite na osebnega zdravnika ali farmacevta, ki sta edina poklicana za pravilno presojo in zdravstvene nasvete glede vaše bolezni oziroma vaših težav ter za izbiro in način jemanja zdravil.

Aplikacija

Preverite, ali se lahko zdravite sami ali je potrebno, da pomoč poiščete pri zdravniku.

Preveri