Lekos header image lekovita lekobeba

Z roko v roki s tradicijo in kakovostjo

Izdelki kozmetične linije Lekovita in otroške kozmetične linije Lekobeba sodijo med tiste kozmetične izdelke, ki ne spreminjajo fiziologije kože, ampak kožo s hranilnimi snovmi naravnega izvora in vlago vračajo v njeno ravnovesje s spodbujanjem naravnih procesov regeneracije in zaščite. 

 

Naša kozmetika spremlja biološki ritem procesov kože. Ne povzroča odvisnosti kože od sestavin v izdelkih in jo spodbuja k proizvajanju koži lastnih strukturnih sestavin.

 

Krepi odpornost kože na zunanje dejavnike in ohranja njeno vitalnost, čvrstost in sijaj. Rastlinski izvlečki, rastlinska olja, maščobe in voski kožo ščitijo pred negativnimi zunanjimi dejavniki, preprečujejo izgubo vlage, jo negujejo, se vpijejo v globlje plasti kože, jo hranijo in hkrati spodbujajo naravne presnovne procese kot so proizvajanje kolagenskih in elastinskih vlaken, vlažilcev in lipidov.

Lekovita

Modrost narave iz Slovenije. Izdelki Lekovita se ponašajo z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin naravnega izvora. Izdelki Lekovita ne vsebujejo parabenov, fenoksietanolov, silikonov, umetnih barvil, parfumov in živalskih snovi (razen izdelek Lekovita Ribja mast, ki vsebuje ribje olje). So nevtralnih vonjev, primerni za ženske in moške in niso testirani na živalih. 

Več o Lekoviti

Lekobeba

Družina izdelkov Lekobeba je v prvi vrsti namenjena negi dojenčkov in otrok, po določenih izdelkih pa bodo z zadovoljstvom segali tudi odrasli in starostniki. Gre za izdelke, ki smo jih z znanjem, dolgoletnimi izkušnjami in posluhom za želje uporabnika v podjetju Lekos ves čas razvijali in dopolnjevali.

Več o Lekobebi