Nega obraza in dekolteja

Kozmetični programi za nego obraza in dekolteja za zdrav in sijoč videz po meri vaše kože za fante in dekleta, za moške in ženske.

 

Pri nas lahko izberete različne nege obraza:

 

nega obraza in dekolteja

nega mladostnih aken

nega aknaste kože hrbta

regenerativni lifting za zrelo kožo

dnevno in slavnostno ličenje

Več o negi obraza in dekolteja

Nega stopal in dlani

Zadovoljni obiskovalci našega salona se z veseljem vračajo na pedikuro, bodisi negovalno ali medicinsko Pri slednji poleg nege stopal odpravimo tudi težave kot so kurja očesa, bradavice in glivični nohti.

 

Pravijo, da so negovane dlani in nohti ogledalo človeka. Različna vsakdanja opravila niso prizanesljiva do naših rok. Privoščite jim manikuro, hvaležne vam bodo.

 

Za dodatno nego kože rok priporočamo parafinske obloge.

Več o negi stopal in dlani

Masaže

V našem salonu izvajamo klasično ročno masažo. Izbirate lahko med masažo celega telesa (50 minut), masažo hrbta (25 minut) oziroma masažo posameznih delov telesa (15 minut). Pri masaži uporabljamo visoko kakovostno mešanico naravnih olj brez parafinskega olja, zato je koža po masaži mehka in nemastna na otip.

 

V sklopu shujševalnih in anticelulitnih programov so vam na voljo tudi aparatne masaže, s pomočjo katerih učvrščujemo mišično maso s pomočjo pasivne gimnastike. Na tak način dosežemo izgorevanje maščob, učvrstitev mišične mase in posledično preoblikovanje telesa.

 

Na podplatih je veliko refleksnih točk, ki odražajo stanje celotnega telesa. Spoznajte svet refleksne masaže stopal. Prav tako je na podplatih veliko izvodil, skozi katera se izločajo strupene snovi iz oganizma. To dejstvo je princip delovanja Detoks kadi.

Več o masažah

Masažne kopeli

Koža telesa je eden najpomembnejših organov človeškega organizma. Preko nje poteka uravnavanje temperature, razstrupljanje, predvsem pa je pomembna njena zaščitna funkcija pred zunanjimi vplivi. Ne razvajajte samo obraza, sprostite se s kopeljo in poskrbite za kožo celega telesa. Vaša koža bo spet nežna, mehka in prožna. Zagotovite si popolno sprostitev telesa in duha.

 

Samo za vas v našem salonu

 

Čokoladna kopel

Vinska kopel Modra frankinja

Kopel PIVO

Kopel SATEN

Več o masažnih kopelih

Savne in solarij

Savna je namenjena očiščenju telesa, sprostitvi mišic, osvežitvi duha in uma. To je kraj, kjer se umirimo po napornem dnevu in kjer nas blažilna toplota sprosti in zapelje v premišljevanje. Cvrčanje vode, poškropljene po vročih kamnih, nato pa vroč zrak, ki nežno masirajoče prodira v kožo - ves ta vznemirljiv postopek savnanja, ki se konča z osvežujočo prho in počitkom, nam daje občutek, kot da bi se ponovno rodili.

 

V intimnem zavetju obiščite finsko savno, infrardečo savno z možnostjo kombinacije aromaterapije, kromoterapije ali talasoterapije, ter alfa-masažno komoro.

 

V našem salonu sta vam na voljo dva vrhunska turbo solarija, ležeči in stoječi. Za intenzivnejšo, hitrejšo in dolgotrajnejšo porjavitev svetujemo uporabo izdelkov Australian Gold, ki jih lahko stranke pri nas tudi kupijo.

Več o savnah in solariju

Oblikovanje telesa

V našem kozmetičnem salonu vam nudimo individualne programe oblikovanja telesa glede na želje stranke. Izvajamo shujševalne in anticelulitne programe za ženske in moške. V programih združimo moč sodobne tehnologije, narave in tradicije. Programi se sestavijo za vsako stranko posebej glede na stanje in želene dosežke. Vključujejo savnanje, masažne kopeli, klasično masažo, aparatne masaže limfno drenažo …

Depilacija in epilacija

- epilacija dlak na obrazu brez bolečin z radiofrekvenco

 

- depilacija nog, rok, hrbta, trebuha, bikini predela z jantarjevim voskom

Svetovanje

V našem kozmetičnem salonu vam na podlagi naših dolgoletnih izkušenj nudimo brezplačen pregled kože in svetovanje. Določimo tip kože, ugotovimo probleme in potrebe kože. Strankam svetujemo negovalne tretmaje in priporočimo kozmetiko za domačo uporabo.