Lekos header image veterinarski izdelki tanin

Farmatan

Farmatan je naravni dodatek h krmi za podporo zdravstvenega statusa živali, učinkovitejše izkoriščanje hranilne vrednosti krme ter zagotavljanje boljših proizvodnih parametrov pri intenzivnih prirejah vseh vrst domačih živali.

Več o Farmatanu

Farmatan Plus

Farmatan plus je naravni izvleček (ekstrakt) iz izbranega lesa pravega kostanja (Castanea Sativa Mill), iz družine Fagaceae, ki je razširjena predvsem na jugu Evrope. Pridobljen je z okolju prijaznim postopkom - vodno ekstrakcijo, ki ohranja osnovne lastnosti proizvoda. Zato je proizvod varen za živali, človeka in okolje. Od klasičnega Farmatana se razlikuje po dodatku izbranega naravnega sladila z namenom izboljšanja okusnosti krme in s tem povečanje zaužitja krme. 

Več o Farmatanu Plus

Acidad dry

Acidad dry je premiks, ki ga uporabljamo kot dodatek h krmi, za stimulacijo rasti, izboljšanje proizvodnih parametrov in dvigovanje odpornosti živali. Je dobra alternativa prepovedanim nutritivnim antibiotikom. 

Več o Acidad Dry

Ovotan

Ovotan je mešanica kalcijevega butirata in naravnega ekstrakta pravega kostanja, ki se uporablja, kot dodatek h krmi pri vzreji perutnine.

Več o Ovotanu